Waarom wij

NVM Gecertificeerd

Je vraagt je misschien af wat de meerwaarde van een makelaar is. Kan je niet net zo goed je eigen huis verkopen? Maar makelaars nemen je zaken uit handen die lastig zijn om zelf voor elkaar te krijgen, of waar je simpelweg de juridische kennis niet voor hebt. Het kopen of verkopen van een woning is namelijk meer dan het overdragen van de sleutel na een overeengekomen prijs. Het is een juridische handeling waar rechten, plichten en risico’s bij komen kijken.

Wij zijn allebei NVM-gecertificeerd en gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van woonhuizen in en rond Amsterdam. Wij hebben elk al meer dan 20 jaar ervaring en kennen de woningmarkt, onze collega-makelaars, de buurten, de risico’s en de juridische bijkomstigheden als geen ander. Al onze kennis en ervaring zetten we voor je in. Wij zorgen voor een ontspannen aan- of verkoopproces, zonder slapeloze nachten.

Waarom wij
Waarom wij

Onze meerwaarde

Vanuit ons kantoor in hartje de Pijp werken we met z’n tweeën. Korte lijnen dus, in de Amsterdamse woningmarkt waarin snelheid geboden is. We zeggen precies wat we denken, en geven je eerlijk en realistisch advies. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. We willen vooral dat jij gelukkig bent met de aan- of verkoop van je woning.